Proteinpulver - Proteintillskott

Protein är byggstenen för ökad muskelmassa. Vid träning och styrketräning rekommenderas ett dagligt extra intag av 2-3 g protein / kg kroppsvikt via proteinpulver och proteintillskott. Protein (både i kost och som proteinpulver och proteintillskott) behövs för att bygga upp och reparera alla kroppens vävnader och för uppbyggnad av hormoner, enzymer och immunförsvar.

Whey Protein
Whey Protein
1 kg 239:-

Viktminskning och styrketräning

Proteintillskott och proteinpulver påverkar inte blodsockernivåerna och passar utmärkt i en GI-kost. Proteinpulver kan använda på olika sätt och proteinpulver räknas av många som nyckeln till framgång i träning - proteinpulver kan du strö på maten, du kan blanda en shake av proteinpulver eller bara toppa träningsdrycken med lite proteinpulver.

Extra protein i kombination med styrketräning kan ge en långsiktig viktminskning. Hårt arbete och bra kost ger alltid bästa effekten över alla andra dieter som finns på marknaden.

Proteintillskott eller proteinpulver

Att alltid ha med sig någon form av proteintillskott som en energikaka med hög halt protein är en enkel försäkring mot att inte ge efter för sötsuget. Det vanligaste är att man också har ett proteinpulver som utvalt med tanke på dina behov. Ett långsammare proteinpulver när du äter dina vanliga måltider och ett snabbare proteinpulver i samband med träning är en bra tumregel. Vi har proteinpulver och protintillskott som är både smaksatta och neutrala i smaken. Ett smaksatt proteinpulver är en bra bas för en snabb drink på jobbet eller innan träning. Medan neutralt smaksatta proteinpulver gör det lättare att blanda in mat om du vill strö ett proteinpulver över maten.